SC Overwetering organiseert tweede Salland Cup

OLST – Na het grote succes van 2017 en 2018 organiseert SC Overwetering op dinsdag 22 oktober, in de herfstvakantie, de tweede editie van de Salland Cup op het sportpark in Olst. Een internationaal elitetoernooi voor spelers in de leeftijd onder 13 jaar.

Aan het toernooi doen twaalf teams mee, waarvan vijf buitenlandse teams. Er is een zeer aansprekend deelnemersveld. De Nederlandse teams komen allemaal uit op het hoogste niveau in hun leeftijdsklasse. Aansprekende deelnemers uit de directe omgeving zijn Go Ahead Eagles, Vitesse en PEC Zwolle. Verder doen uit Nederland FC Groningen en NEC/TOP Oss mee. Uit België komt KV Mechelen en uit Duitsland: Rot Weiss Essen en Preussen Munster. Uit Tsjechië komt FK Usli nad Labem, waarvan het eerste team inde Tsjechische 1e divisie uitkomt. “Heel trots zijn we op de deelname van Legia Warschau, de bekerwinnaar in Polen, dat dit jaar voor het eerst meedoet”, aldus de organisatie.

Natuurlijk gaat ook een team van SC Overwetering weer meedoen. Een prachtige kans voor onze jonge talenten om zich een keer profvoetballer te wanen. Tot slot is mede organisator Prestige Footbal Academie natuurlijk ook van de partij.

SC Overwetering is er erg trots op een dergelijk fraai internationaal deelnemersveld te kunnen presenteren. De organisatie is een behoorlijke klus, maar met de ervaring van voorgaande jaar op zak gaat dat zeker lukken. Er is een team van enthousiaste vrijwilligers welke het organisatorische hart vormen. De buitenlandse deelnemers zullen worden onder gebracht bij gastgezinnen. Al met al zijn ruim 60 vrijwilligers in de weer om het toernooi in goede banen te leiden op 22 oktober.

Meer info op staging2.sallandcup.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.