Sallandse Wielerquiz met Bram Tankink

RAALTE – Bram Tankink is vrijdag 29 november de hele avond te gast bij de Sallandse Wielerquiz in het clubhuis van CRT Raalte. De voormalig profwielrenner vertelt verhalen over zijn rijke wielerleven. Daarover zullen ook enkele quizvragen gaan.

Het programma is verder grotendeels hetzelfde als de vorige edities. De deelnemende teams krijgen aan de hand van film- en geluidsfragmenten en foto’s diverse vragen over de wielersport. Tussen de diverse speelrondes is er uiteraard tijd om bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Een echte wielerfreak hoef je niet te zijn. De meeste vragen zijn goed te beantwoorden, hier en daar is er een serieuze hersenkraker. Het team met de meeste goede antwoorden gaat naar huis met de grote wisseltrofee. Deelname kost 15 euro per team van drie personen. Ook toeschouwers zijn welkom.

De entree bedraagt 5 euro. Wel graag opgave vooraf, ook als je als bezoeker wilt komen. Aanvang is om 19.30 uur. Opgave via crtraalte.nl/wielerquiz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.