Sallanders verslaan Gooi & Eemlanders

WESEPE – TDT Salland CT moest zaterdag 19 oktober 2019 in Het Wapen van Wesepe aantreden tegen Gooi & Eemland 2. Het werd een verdiende ruime 16-4 zege.

Het begin verliep stroef. De Beemtenaar Fred van Amersfoort en de Raaltenaar Ab Steenbergen kwamen tot moeizame remises. Bij de Onnanees Jan van Buiten begon de victorie. Hij bracht een mooie rondslag op het bord. De Steenwijker John Folkers had het moeilijk, maar kon toch de veilige remisehaven bereiken (5-3). Daarna volgden een hele reeks zeges van de Vroomshoper Hilco Braakman, de Apeldoorner Hans van Hal, de Loenenaar Marco Veneboer (in een ingewikkelde partij) en de Colmschatenaar Jan Preuter (13-3). De Beekbergenaar Dick Beeking kwam niet verder dan een voordelige remise, waarna de Deventenaar Bart de Jong via een zege de eindstand op 16-4 bracht.

Op zaterdag 9 november 2019 moeten de Sallanders afreizen naar Beltrum om daar aan te treden tegen DIOS Achterhoek 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.