Rohda koopt grond van Raalte tegen gunstige voorwaarden

.

RAALTE – Rohda Raalte mag tegen gunstige voorwaarden een stuk grond kopen van de gemeente. Het Raalter college van B&W is daarmee akkoord.

De club heeft de grond, in totaal 324 vierkante meter, nodig in verband met de vernieuwbouw en uitbreiding van de verouderde clubaccommodatie. De vereniging betaalt de gemeente 3.500 euro. Rohda is al volledig eigenaar van het huidige clubhuis en de grond waarop dat staat.

De gemeente vindt het juridisch en praktisch niet wenselijk om de extra grond dan in erfpacht of opstal uit te geven. Dan zou een deel van het clubhuis op eigen verenigingsgrond komen te staan en het andere deel op gemeentegrond.

Als Rohda in de toekomst de grond weer wil verkopen, dient de club het perceel wel eerst weer aan te bieden aan de gemeente Raalte tegen dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden als waarvoor Rohda de grond nu aankoopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.