Home / Sallandcentraal / Repaircafé in Dorpshuus Heino

Repaircafé in Dorpshuus Heino

HEINO – Wat te doen met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster, stofzuiger, strijkijzer of naaimachine die niet meer werkt? Met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Ga ermee naar het Repaircafé in het Dorpshuus in Heino.

Op zaterdag 26 oktober, tussen 9.30 en 12.00 uur is er weer een editie van het Repaircafé. Bezoekers kunnen er dan terecht met kleine klusjes. Dit kan voor een vrijwillige bijdrage en onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor het gebruik van nieuwe materialen, zoals snoeren, stekkers of zekeringen dient apart te worden betaald.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.