Repaircafé in Dorpshuus Heino

HEINO – Wat te doen met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster, stofzuiger, strijkijzer of naaimachine die niet meer werkt? Met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Ga ermee naar het Repaircafé in het Dorpshuus in Heino.

Op zaterdag 26 oktober, tussen 9.30 en 12.00 uur is er weer een editie van het Repaircafé. Bezoekers kunnen er dan terecht met kleine klusjes. Dit kan voor een vrijwillige bijdrage en onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor het gebruik van nieuwe materialen, zoals snoeren, stekkers of zekeringen dient apart te worden betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.