Reanimaatje in Raalte

RAALTE – EHBO Raalte biedt weer een cursus Reanimaatje aan. De deelnemers, die worden opgeroepen om een ‘maatje’ mee te nemen, leren om te reanimeren en daarbij een AED te gebruiken. Tijdens de cursus wordt er vooral heel veel geoefend.

De deelnemers krijgen na afloop een erkend certificaat en een minigids reanimatie. Voor Raalte staan er Reanimaatjes gepland op zaterdag 19 oktober (vol) en donderdagavond 24 oktober (18.30-22.30 uur; nog plek). Locatie is de Helpende Handen aan de Westendorplaan 132 A. Aanmelding via staging2.reanimaatje.nl. De deelnamekosten bedragen 20 euro. Voor meer informatie neem contact op met Gerda Driegen, mob. 06-10749547.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.