Rabobank Salland reikt 160.000 euro uit tijdens roadshow

DEVENTER – “Een cheque-uitreiking, waarbij we naar de clubs en verenigingen toekomen, dát is wat we dit jaar voor ogen hadden”, vertelt Marco Dirksen, directievoorzitter van Rabobank Salland.

De Rabo ClubSupport-periode werd dit jaar dan ook beëindigd met een roadshow door Salland. Daarbij deelde de bank 160.000 euro uit aan verenigingen en stichtingen die zich hadden aangemeld voor Rabo ClubSupport, voorheen Hart voor Salland. “Dit is één van de leukste dingen om te doen.”

De drie grote ‘winnaars’ van de actie komen allemaal uit Raalte. Het gaat om Stichting Voedselbank Raalte e.o. (2.165,14 euro), Vrienden van de Cirkel (1.923,53 euro) en De Zonnebloem afdeling Raalte (1.890,77 euro).
Leden van Rabobank Salland konden stemmen op hun favoriete club. Er werden ruim 27.000 stemmen uitgebracht. Belangrijk, want iedere stem is geld waard. Samen bepaalden de leden van Rabobank Salland hoe de winst werd verdeeld over clubs in de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe en Deventer.

Maar dat was nog niet alles. Ook gingen er drie clubs met een bonusprijs vandoor. De prijs van 500 euro voor de leukste campagne werd gewonnen door Stichting Kledingbank Deventer. Scootmobielvereniging De Deventer Stokvisrijders ging ervandoor met de prijs voor de meest ludieke opkomst. Tot slot was Hera ‘11 uit Raalte trotse winnaar van 500 euro voor de leukste post op social media.

Alle resultaten zijn te vinden op staging2.rabo-clubsupport.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.