Puberdrama en Pink Project in het Hoftheater

RAALTE – Pubers, ze kunnen je tot waanzin drijven, maar het zijn ook jonge mensen met een passie die een identiteit ontwikkelen. In de voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’, op donderdag 17 oktober in het Hoftheater, komen alle facetten van pubers aan de orde. Op zaterdag 19 oktober komt Pink Project met de ‘Pink Floyd’s Anniversary Show’ naar Raalte. Voor beide voorstellingen zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. Een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers, onder regie via Jeroen Woe (bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe). Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 24 euro.

Pink Project komt met de indrukwekkende ‘Pink Floyd’s Anniversary Show’ naar Raalte. De show staat voor een groot deel in het teken van de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’, die in 2019 respectievelijk 40 en 25 jaar geleden werden uitgebracht. Dat betekent quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 29 euro.

Tickets zijn te bestellen via de kassa van het Hoftheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

Foto: Govert de Roos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.