Home / Sallandcentraal / Proeverij bij Wereldwinkel

Proeverij bij Wereldwinkel

HEINO – Ook de Wereldwinkel in Heino haakt aan bij de landelijke Fairtrade Week. De eerste Wereldwinkels werden vijftig jaar geleden opgericht. De winkel in Heino bestaat al bijna dertig jaar. Op zaterdag 26 oktober is er daarom een proeverij van koffie/thee en chocola (met kortingen op deze producten). Heel speciaal is de verkoop van een bijzonder beeld, dat als eerste kunstnijverheidsproduct in de Wereldwinkels werd verkocht en nu weer in productie is genomen.

Lees ook

Keukenbrandje loopt gelukkig goed af

RAALTE – Aan de Lijsterbesstraat heeft zondagmiddag in een flatwoning kort een keukenbrandje gewoed. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.