Prinswisseling op komst bij Sökkestoppers

HEINO – Op zaterdag 9 november staat de jaarlijkse Prinswisseling van de Heinose carnavalsvereniging de Sökkestoppers op het programma. De verantwoordelijke prinswisselingscommissie heeft dit jaar weer alle registers opengetrokken om enige reuring in het dorp te veroorzaken. Thema van deze prinswisseling is ‘Waar rook is, is feest’. Net als voorgaande jaren wordt de residentie van de Sökkestoppers opgetrokken bij Ne9eN in Heino.

Vanaf 18.15 uur gaat de zaal open en zijn alle kinderen van Heino van harte welkom om de jeugdprinswisseling bij te wonen. Het programma voor de jeugd start om 18.30 uur. Er wordt afscheid genomen van prins Milan, adjudant Nils en president Hidde. Daarna worden de nieuwe leden van de Gäagies verwelkomd en natuurlijk de nieuwe Prins(es). De Ministars en Dansmariekes laten weer mooie dansoptredens zien. De entree is gratis.

’s Avonds wordt de nieuwe Hoogheid der Sökkestoppers bekend gemaakt, maar niet voordat eerst Prins Niels de eerste en Adjudant Arjan worden afgevoerd. Het afscheid van de huidige roerganger en zijn meesterknecht is de opmaat voor de Prinswisselingsact die dit jaar als thema ‘Waar rook is, is feest!’ heeft meegekregen.

Het is onduidelijk of dit een link is naar de nieuwe Hoogheid of dat het gaat om een van de vele afleidingsmanoeuvres. Zeker is wel dat, de van televisie bekende vakvrouw, Annie de Rook acte de présence zal geven. Rond de klok van 23.00 uur wordt bekend welke Hoogheid het komende carnavalsjaar aan het roer mag staan van de Sökkestoppers. Een DJ zal het publiek in de residentie in hogere sferen brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.