Plekken vrij bij Sallandse 7-tegen-7-competitie

SALLAND – VV Heino, Wijhe ’92 en VV Lemelerveld willen in het voorjaar van 2020 starten met een Sallandse 7-tegen-7-voetbalcompetitie voor 35-plussers. Verenigingen die met een of meerdere teams willen aanhaken zijn welkom. Om voetballiefhebbers te enthousiasmeren, zijn de drie voetbalclubs bezig met de organisatie van een toernooitje op vrijdagavond 15 november.

De insteek is om in totaal op acht vrijdagavonden (vier keer in het voorjaar en vier keer in het najaar) te voetballen. Eens in de drie weken komen alle teams samen op het sportpark van een van de deelnemende verenigingen. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams wordt een competitie of een toernooivorm opgezet, waarbij de teams het op een half veld tegen elkaar opnemen. ​

Deze voetbalvorm is misschien wel het best te typeren als zaalvoetbal XL in de buitenlucht: korte wedstrijdjes van 20 minuten en relatief veel doelpunten. Natuurlijk draait het ook om de derde helft. 7-tegen-7-voetbal is bedoeld voor oudere voetballers die liever minder vaak en niet overdag of in het weekend willen voetballen

Meer informatie over 7-tegen-7-voetbal is hier te vinden. Voor aanmelding (voor de competitie en/of het toernooi op 15 november) of aanvullende info over de Sallandse 7-tegen-7-competitie mail naar ardinboschman@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.