Paddenstoelensafari op De Sprengenberg

REGIO – Natuurmonumenten presenteert op zondag 13 oktober een paddenstoelensafari op de Sprengenberg bij Haarle. De boswachter neemt de deelnemers mee de berg op om paddenstoelen te zoeken. Hoe herken je de verschillende soorten, hoe ruikt een stinkzwam en waar groeit een vliegenzwam eigenlijk?

De activiteit is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 5 tot 12 jaar. De ‘safari’ duurt van 14.00 tot 15.30 uur. De deelnamekosten bedragen 7 euro per persoon (leden van Natuurmonumenten 4 euro). De excursie start bij Informatieschuur Erve de Pas in Haarle.

Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Boek daarom tijdig via: staging2.natuurmonumenten.nl/agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.