Home / Sallandcentraal / OV-spreekuur in bieb Olst

OV-spreekuur in bieb Olst

OLST – De OV-ambassadeurs verzorgen op vrijdag 25 oktober een inloopspreekuur in de bieb in Olst voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer.

Het spreekuur duurt van 14.00 tot (uiterlijk) 16.00 uur. Vanaf 13.45 uur staan de koffie en thee klaar. OV-ambassadeurs, ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen, vertellen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook verstrekken zij informatiemateriaal. Tevens kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe men een reis kan plannen.

Aan het einde van de informatiebijeenkomst kunnen senioren zich aanmelden voor een proefreis. Tijdens de proefreis helpen de OV-ambassadeurs hen met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken. Deelname aan het OV-spreekuur is gratis.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.