OV-proefreis in Wijhe

WIJHE – De OV-ambassadeurs bieden op donderdag 17 oktober een proefreis met het OV aan in Wijhe. De activiteit is gericht op senioren.

De deelnemers oefenen met het reizen met bus en trein. Op de stations krijgen ze duidelijk uitgelegd hoe ze bij verschillende vervoerders kunnen in- en uitchecken met hun OV-chipkaart. Ook krijgen ze uitleg over het opwaarderen van hun reissaldo en het ‘bestellen’ van extra mogelijkheden zoals een keuzedag en meereiskorting. Er wordt op eigen kosten gereisd. Neem daarom een geldige OV-chipkaart mee of koop tijdens de proefreis een kaartje. Aanmelden kan via staging2.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs, tel. 038-4540130. Na aanmelding volgt meer informatie over tijd en opstapplaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.