Home / Sallandcentraal / OV-proefreis in Wijhe

OV-proefreis in Wijhe

WIJHE – De OV-ambassadeurs bieden op donderdag 17 oktober een proefreis met het OV aan in Wijhe. De activiteit is gericht op senioren.

De deelnemers oefenen met het reizen met bus en trein. Op de stations krijgen ze duidelijk uitgelegd hoe ze bij verschillende vervoerders kunnen in- en uitchecken met hun OV-chipkaart. Ook krijgen ze uitleg over het opwaarderen van hun reissaldo en het ‘bestellen’ van extra mogelijkheden zoals een keuzedag en meereiskorting. Er wordt op eigen kosten gereisd. Neem daarom een geldige OV-chipkaart mee of koop tijdens de proefreis een kaartje. Aanmelden kan via www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs, tel. 038-4540130. Na aanmelding volgt meer informatie over tijd en opstapplaats.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.