Ouderen Luttenberg voor het laatst bij de Boerschop

LUTTENBERG – De 55-plussers van Luttenberg hebben onlangs maandag afscheid genomen van Johan en Wilma van Leeuwen van groepsaccommodatie de Boerschop. In het kader van het Samen Eten Project van de plaatselijke Zonnebloem, de KBO en Welzijn Ouderen eten de ouderen regelmatig op locatie. Naast de Boerschop doen ook Café de Schoenmaker en Café Spoolder mee.

Maar Wilma en Johan hebben de Boerschop van de hand gedaan. Hun locatie zal plaats gaan bieden aan een groot woonzorgcentrum voor speciale doelgroepen. Op 14 oktober was de laatste bijeenkomst bij de Boerschop. 51 personen schoven aan, vrijwilligers dienden het eten op en serveerden er een drankje bij. Er heerste, zoals altijd, een gezellige sfeer.

Johan en Wilma werden heel hartelijk bedankt voor alles en kregen ieder een toepasselijk cadeau aangeboden en een kaart met alle namen erop. Naderhand werd door de deelnemers, na een applaus, hartelijk en gemoedelijk afscheid genomen. Johan en Wilma blijven overigens gewoon in Luttenberg wonen.

Foto: Jolande Pronk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.