Home / Sallandcentraal / Oud-Aksie doet 50-jarige jeugdgroep een boeldag cadeau

Oud-Aksie doet 50-jarige jeugdgroep een boeldag cadeau

LUTTENBERG – Jeugdgroep Aksie uit Luttenberg viert op zaterdag 5 oktober haar 50-jarig bestaan. Dat gebeurt van 11.00 tot 17.00 uur met een receptie in Elckerlyc. Enkele oud-leden van Aksie hebben besloten om de huidige groep een wel heel bijzonder cadeau aan te bieden: een heuse boeldag. Daarom worden alle bezoekers van de receptie opgeroepen om oude tv’s, lampen, stoelen, banken, tafels, videobanden en andere prullaria mee te nemen. De boeldag was vroeger een populaire activiteit van Aksie, maar bestaat al jaren niet meer. “Jammer”, zo concluderen de oud-leden. Die dus om het huidige Aksie te feliciteren, hebben besloten om de jeugdgroep op te zadelen met zoveel mogelijk oude zooi. “Dan kunnen ze op zondag 6 oktober mooi de boeldag houden en de opbrengst voor de eigen activiteiten gebruiken!”

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.