Home / Sallandcentraal / Organist Sander van Marion voor het laatst in WH Zwart Hal

Organist Sander van Marion voor het laatst in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Sander van Marion (orgel) en Eveleyn Heuvelmans (hobo) verzorgen op zaterdag 2 november een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Van Marion viert dit jaar zijn 60-jarig jubileum als organist. Dit is wat de WH Zwart Hal betreft zijn afscheidsconcert.

Van Marion werd met zijn karakteristieke orgelspel, zijn improvisatietalent en zijn verrassende concerten als dirigent van vele koren een gevestigde naam in binnen- en buitenland. Evelyn Heuvelmans bespeelt sinds haar twaalfdee hobo. Ze werd verliefd op de zangerige klank, de eindeloze mogelijkheden om samen te spelen, maar toch ook het solistische karakter.

Het programma dat de twee brengen is te vinden op www.huetink-royalmusic.nl. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 15 euro (inclusief koffie/thee met koek en een hapje en een drankje na afloop; kinderen tot en met 12 jaar gratis). Reserveren is mogelijk via 0572-371838 of adhuetink@gmail.com.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.