Home / Sallandcentraal / Optometrisch onderzoek bij Boertie Optiek

Optometrisch onderzoek bij Boertie Optiek

(Advertorial)

RAALTE – Ogen zijn een van de belangrijkste zintuigen die wij gebruiken om contact te maken met de wereld. Daarom is het belangrijk dat beide ogen zo goed mogelijk functioneren, zodat de juiste informatie in de hersenen wordt verwerkt tot een helder beeld.

Boertie Optiek in Raalte neemt ruim de tijd voor het onderzoek naar de beste oplossing voor een ontspannen kijkervaring. Denk aan advies over de nieuwste technologieën op glazen- en contactlensgebied, maar minstens zo belangrijk is de gezondheid van de ogen.

In het geval van bijvoorbeeld droge of juist tranende ogen of erfelijke oogaandoeningen is een (optometrisch) onderzoek van belang om het advies compleet te maken. Maar dat geldt ook voor jeukende ogen, roodheid, branderigheid, vermoeide ogen, af en toe wazig zicht, algeheel minder zicht, schitteringen bij autorijden, moeizamer zicht bij minder licht, hoofdpijn en/of dubbelzien. En ook mensen die gewoon benieuwd zijn hoe het met hun ogen is gesteld zijn welkom voor een onderzoek.

Lees ook

Lid van Aero Club Salland omgekomen bij zweefvliegtuigongeluk in Duitsland

REGIO – Een van de twee Nederlandse zweefvliegers die zaterdagmiddag is omgekomen bij een vliegtuigongeluk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.