Opnames dramaserie Vliegende Hollanders toch niet in Lemelerveld

LEMELERVELD – Dramaserie Vliegende Hollanders wordt toch niet opgenomen in Lemelerveld. Van maandag 14 tot en met donderdag 17 oktober zou er gedraaid worden bij Aero Club Salland, maar dat gaat niet meer door.

De achtdelige televisieserie zal in het najaar van 2020 worden uitgezonden door AVROTROS op NPO1 en wordt één van Nederlands grootste dramaserie ooit gemaakt. Vliegende Hollanders speelt zich af tijdens de begindagen van de commerciële luchtvaart, tussen 1918 en 1938.

Eind augustus liet de producent van de serie nog weten op zoek te zijn naar figuranten in Lemelerveld. Nu meldt een woordvoerder dat er sprake is van een ‘locatiewijziging’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.