Home / Nieuws / Open Muziekestafette Heino weer geslaagd

Open Muziekestafette Heino weer geslaagd

HEINO – De negende editie van de Open Muziekestafette, die afgelopen vrijdag en zaterdag plaatsvond in de Nicolaaskerk in Heino, is goed verlopen. Zowel de bezoekers als de optredende muzikanten/koren vermaakten zich prima.

Gedeputeerde Eddy van Hijum verrichtte afgelopen vrijdag de officiële opening. De Nicolaaskerk in Heino vormde daarna het toneel voor optredens van maar liefst 56 solisten, koren, muziekverenigingen en andere muzikale collectieven. Daarmee is wat de organisatie betreft ook wel zo’n beetje het maximum bereikt.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Natuurbericht: Lockdown complete

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. Vandaag gaat Sjaak er even tussenuit voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.