Home / Sallandcentraal / Open dag bij St. Willibrord

Open dag bij St. Willibrord

BOSKAMP – Woon-zorgcentrum St. Willibrord op de Boskamp houdt op zaterdag 12 oktober de jaarlijkse open dag. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij het woon-zorgcentrum en deel te nemen aan enkele activiteiten.

Zo staan er enkele kramen met cadeauartikelen, wordt er gezorgd voor wat lekkers en draait het rad van fortuin rondjes. De open dag vormt de afsluiting van de feestweek voor de bewoners van St. Willibrord. Die stond dit jaar in het teken van de boerderij. De open dag duurt van 10.00 tot 13.00 uur.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.