Op zoek naar paddenstoelen op Sprengenberg

REGIO – Natuurmonumenten presenteert op zondag 20 oktober een paddenstoelenwandeling op de Sprengenberg. Een paddenstoelenexpert vertelt de deelnemers onderweg van alles over de verschillende soorten paddenstoelen: van eekhoorntjesbrood tot heksenboleten en van het rode koolzwammetje tot de aardappelbovist. De excursie start bij Informatieschuur Erve De Pas in Haarle en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De deelnamekosten bedragen 8 euro (leden van Natuurmonumenten 5 euro). Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Boek daarom tijdig via: staging2.natuurmonumenten.nl/agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.