Nieuwe editie Sallandse Kroegentocht

REGIO – Zes cafés uit Salland (en omgeving) openen op zaterdag 26 oktober hun deuren in het kader van de Sallandse Kroegentocht. Een aantal touringcars rijdt de hele avond (en nacht) een route langs de kroegen om het publiek van hot naar her te brengen.

De insteek is dat de deelnemers kennismaken met het kroegleven in Salland. Elk café biedt zijn eigen programma.

In Café de Droadnagel in Haarle is het thema ‘De Tijdmachine’; in Café ’t Hoekje in Lemelerveld is er een sing along met Brian Christopher; in Café de Schoenmaker in Luttenberg is het thema ‘Sex on the beach’; in Café de Barbier in Hellendoorn is er een 90’s party; in Café de Gouverneur in Raalte staat alles in het teken van de afgelopen zomer en bij Café de Baron in Heino is het ‘Goud van oud’.

De touringcars (dit jaar dus geen taxibusjes) beginnen te rijden vanaf 21.00 uur. Een passe-partout (inclusief vervoer) kost 17,50 euro (15 euro in de voorverkoop).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.