Home / Sallandcentraal / Nieuwe bus SOH gepresenteerd

Nieuwe bus SOH gepresenteerd

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino (SOH) presenteerde onlangs haar nieuwe bus voor het aangepast vervoer aan donateurs en vrijwilligers. Dat gebeurde in het pas geopende vernieuwde restaurant het Buitenhuys in Heino (voormalig Jan Steen).

Aanwezigen konden de bus bekijken die uitgevoerd is met alle denkbare snufjes. De vervanging van de oude bus heeft vervroegd plaatsgevonden omdat per 1 januari 2020 de BPM teruggaveregeling voor de stichting vervalt.

Tijdens de overdracht van de bus door de firma Mobility4all bedankte Piet Polstra namens het bestuur alle aanwezigen en in het bijzonder de donateurs. Zij zorgen voor financiële ondersteuning van de stichting door de gevoerde reclames op de bus. Vrijwilligers zoals planners en chauffeurs maken het mogelijk dat ouderen blijvend gebruik kunnen maken van deze wijze van bijzonder vervoer.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.