Drie voorstellingen in Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater in Raalte presenteert de komende dagen drie voorstellingen. Op donderdag 24 oktober staat de al uitverkochte voorstelling ‘Mijn man begrijpt me niet’ met in de hoofdrollen Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess op het programma; op vrijdag 25 oktober volgt een show van cabaretier Kees van Amstel en op zaterdag 26 oktober treedt de folkact Tangarine (rond de broers Sander en Arnout Brinks) op.

‘Mijn man begrijpt me niet’ is een grappige show voor vrouwen vol zwarte humor, vrouwen-onder-elkaar-grappen en ontroering. Hoewel de voorstelling al is uitverkocht, is het nog wel mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Kees van Amstel verhaalt in zijn nieuwe programma over hoe zijn therapeut hem adviseerde om op te houden het leven van langs de kant te bekijken. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven induiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma, genaamd ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’. Met verhalen. En grappen. Veel grappen. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 18,50 euro per stuk.

Tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van folkact Tangarine delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen: de één hield zijn eerste kind in zijn armen terwijl het huwelijk van de ander op hetzelfde moment stukliep. Dit klinkt door in hun nieuwste theatertour ‘Uiteen’ en op hun album ‘Because of You’. Hun muziek is grilliger en meeslepender geworden. Dit is de soundtrack van hun ontregelde broederschap. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 20 euro.

Tickets zijn te bestellen via de kassa van het Hoftheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

Foto: Linelle Deunk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.