Home / Sallandcentraal / Meditatiedag in Heino

Meditatiedag in Heino

HEINO – De Meditatiegroep Heino houdt op zaterdag 2 november weer een meditatiedag in het parochiehuis achter de RK Kerk in Heino. Het programma duurt van 10.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur). De dag staat ditmaal in het teken van de dood. Daarbij wordt er geput uit de woorden van Jezus en Boeddha. De begeleiding is in handen van Jotika Hermen (meditatielerares) en Hans van Solkema (predikant). Het programma bestaat uit een inleiding, zit- en loopmeditatie, uitwisseling en stilte. Ervaring met meditatie is niet per se nodig, maar wel handig. De kosten bedragen 10 euro (voor een bijdrage in de zaalhuur, koffie en thee). Daarnaast wordt gevraagd om een vrije gift voor de begeleiding. Graag zelf de lunch meenemen en een eigen kussen. Matjes en stoelen zijn aanwezig. Opgave bij: meditatiegroepheino@gmail.com.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.