Mart Veltink BMX-kampioen van regio Noord-Oost

RAALTE – BMX’er Mart Veltink uit Raalte, lid van CRT, is afgelopen weekend afdelingskampioen van de regio Noord-Oost geworden.

Mart is nog maar 10, maar had besloten om een leeftijdsklasse hoger te fietsen. Door in vier wedstrijden de winst te pakken en in de andere twee wedstrijden de tweede en derde plaats, was Mart al zeker van het kampioenschap. De laatste wedstrijd sloot hij af als vijfde.

Mart beleeft een goed seizoen. Hij deed afgelopen zomer mee aan het WK in het Belgische Zolder. Helaas kwam hij in de halve finale ten val. Dat terwijl hij op koers lag voor een plek in de finale. Uiteindelijk werd hij toch nog veertiende. In de Nederlandse Topcompetitie werd Mart zesde.

Mart richt zich voor volgend jaar op het Europees kampioenschap in België en voor 2021 op de wereldkampioenschappen die in Nederland worden verreden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.