Home / Sallandcentraal / Marke Haarle opent deuren van ’t Spiker

Marke Haarle opent deuren van ’t Spiker

HAARLE – Het archief van Stichting Marke Haarle, ’t Spiker, is op zaterdag 2 november geopend voor bezoekers. Iedereen is tussen 9.30 en 11.30 uur welkom om een kijkje te komen nemen, akten en/of foto’s te laten scannen of met specifieke vragen te komen. Het archief is verder elke maandagochtend geopend van 09.30 en 11.30 uur. ‘t Spiker is gevestigd op de bovenverdieping van gebouw ‘t Kruuspunt, Poggenbeltweg 2 in Haarle en is bereikbaar via de achteringang.

Lees ook

Inloopmoment verkeersveiligheid N35 Wijthmen-Nijverdal

RAALTE – Op woensdag 29 januari is er tussen 16.00 en 20.00 uur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.