Home / Sallandcentraal / Lezing over modelbouw en stoommachines bij Infocentrum

Lezing over modelbouw en stoommachines bij Infocentrum

DEN NUL – Hans Hogeslag uit Olst verzorgt op woensdagochtend 16 oktober een lezing in Infocentrum IJssel Den Nul. Op uitnodiging van ‘t Olster Erfgoed vertelt hij over zijn grote hobby’s: modelbouw en stoommachines.

Hans heeft prachtige model stoommachines. Natuurlijk zal hij enkele van zijn zelfgemaakte modellen laten zien en demonstreren. Afgelopen december stond hij met enkele modelmachines op de Anton Pieckmarkt in Olst en mocht toen op veel belangstelling rekenen. Aanvang is om 10.00 uur.

De entree bedraagt 2,50 euro (gratis voor leden van ’t Olster Erfgoed en deelnemers van Dag!enDoen!). Opgave (verplicht) via: aanmelden@infocentrumijssel.nl. Er kunnen 35 bezoekers in de zaal, vol is vol.

Lees ook

Expert over ‘fraude’ bij mega-aanbesteding Keolis: ‘Dit is liegen tegen de provincie’

REGIO – Een mega-aanbesteding voor busvervoer in onze regio, vorig jaar gewonnen door vervoerder Keolis, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.