Lezing over Frans Liszt in De Brug

RAALTE – De Zwolse pianist George Wink verzorgt op vrijdagavond 25 oktober een lezing over de sonate in b-mol van Franz Liszt in Klein Kenniscentrum de Brug in Raalte.

Wink gaat in op het ontstaan van deze monumentale sonate en de interpretatie ervan. Ook de persoon Liszt, die beschouwd wordt als een van de grootste pianisten die ooit geleefd heeft, wordt belicht. Vanzelfsprekend staat er een goed gestemde vleugel klaar.

Aanvang is om 20.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. Reserveren kan verstandig zijn. Klein Kenniscentrum de Brug is te vinden aan de Brugstraat 35. Zie verder staging2.kleinkenniscentrumdebrug.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.