Lezing over elektrisch rijden in Infocentrum

DEN NUL – Auto-industrie journalist en analist Wim Oude Weernink verzorgt op dinsdag 15 oktober een lezing in het infocentrum IJssel in Den Nul over de toekomst van elektrisch autorijden. Wim volgt de ontwikkeling van deze vorm van mobiliteit al meer dan twintig jaar, bezocht daartoe onderzoekscentra van de auto-industrie en reed sindsdien tientallen prototypen.

Elektrische autorijden bepaalt volgens hem de toekomst van onze mobiliteit, maar wat zijn de voorwaarden – en mogelijke handicaps – waarmee we rekening moeten houden om daarvan een succes te maken. Deze avond wordt georganiseerd door Lions Olst Wijhe. De opbrengst is bestemd voor Stichting ALS. Aanvang is om 20.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

Tickets à 10 euro (inclusief een kop koffie/thee) zijn verkrijgbaar via info@optiekmonique.nl of bij Optiek Monique in Olst en DA Bourquin in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.