Lezing over architectuur in Holstohus

OLST – De bekende kunsthistorica Frederike Upmeijer verzorgt op donderdag 31 oktober opnieuw een presentatie in het Holstohus over moderne en eigentijdse architectuur. Op toegankelijke wijze geeft zij inzicht in de ontwikkeling van de architectuur en de betekenis daarvan voor de leefomgeving.

De naoorlogse periode staat centraal. Het is de tweede lezing in een reeks van drie over bouwkunst die Frederike Upmeijer voor ’t Nut verzorgt. Alle lezingen in deze reeks kunnen afzonderlijk worden bezocht. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro (leden van ’t Nut 8 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.