Lampionnentocht en spooktocht tijdens Halloween in Raalte

RAALTE – Op 31 oktober is het weer Halloween. Daarom organiseert Speeltuin Blekkerhoek in Raalte op vrijdag 25 oktober weer een griezelige lampionnentocht en spooktocht.

Dit jaar is het thema Scream@Halloween en worden bekende horrorfilmfiguren uit de kast gehaald. Om de avond een extra twist te geven is er een speciale Halloween Top 10 (met dank aan Webshade voor de videoproductie). Horrorfiguren laten zich dus van een hele andere kant zien en horen. “Samen met Scouting Raalte en de financiële steun van Lindenhorst Makelaars & Taxateurs wordt het een geweldige Halloweenavond”, aldus de organisatie.

Voor de leeftijdscategorie 3 tot 7 jaar is er de lampionnentocht door de wijk. Deze begint om 18.30 uur en zal ongeveer tot 19.30 uur duren. De zaal is open vanaf 18.00 uur en de lampionnen worden bij de speeltuin uitgedeeld. Uiteraard mogen de ouders ook meelopen.

De spooktocht is voor de leeftijd 8 tot en met 12 jaar en zal om 19.30 uur starten. Onder begeleiding maken kleine groepjes een griezelige wandeling door Drostenkamp en passeren dus vele bekende horrorfilmfiguren de revue. Wie de tocht overleeft is om 22.00 uur terug bij de speeltuin.

Speeltuin Blekkerhoek is te vinden aan de Ceintuurbaan 26c in Raalte. Deelname per tocht bedraagt 2 euro per persoon (leden betalen 1 euro) en dient te worden voldaan bij aanvang. “Het zou leuk zijn als je verkleed komt, maar is niet verplicht”, laat de organisatie weten.

Tijdens beide tochten zal fotograaf Arnold Roolvink foto’s maken die na afloop via diverse mediakanalen te bekijken zijn. Bij slecht weer bestaat de kans dat de tochten afgelast worden, dat wordt dan op Facebook, Twitter, de website en bij de speeltuin zelf aangekondigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.