Laatste open dag IJssellinie van dit seizoen

OLST – Op zaterdag 5 oktober worden voor de laatste keer dit seizoen de bunkers van de IJssellinie opengesteld voor het publiek. Gidsen van Stichting IJssellinie verzorgen rondleidingen langs de hospitaalbunker, de commandobunker en het inlaatwerk.

Op deze laatste open dag staan er historische voertuigen van de Legervoertuigengroep IJssellinie bij de bunkers. Deze voertuigen stammen uit de tijd van de IJssellinie, 1953 tot 1965.

De open dag begint om 12.00 uur en de laatste rondleiding start om 16.30 uur bij de hospitaalbunker aan de Haereweg bij Olst. De rondleidingen duren anderhalf uur en deelname kost 5 euro (basisschooljeugd half geld). Pinnen is mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.