Home / Sallandcentraal / La Famille Bélier bij Spiritualiteitscafé

La Famille Bélier bij Spiritualiteitscafé

RAALTE – Het Spiritualiteitscafé Raalte presenteert op donderdagavond 31 oktober een vertoning van de film ‘La famille Bélier’ (2015) in het Annahuis. De film handelt over Paula, een telg van het boerengezin Bélier.

Zij is de enige die kan horen. Haar ouders en broertje zijn doof. Daardoor is ze de ‘regelaar’ in het gezin. Ze lijkt vrede te hebben met haar dienstbare leven totdat een muziekleraar op school haar attendeert op haar zangtalent. Ze wil naar Parijs om verder te studeren. Maar kan ze dit wel doen? Kiest ze voor zichzelf of voor haar familie? Na afloop van de film is er gelegenheid om na te praten. Aanvang is om 20.00 uur; inloop (met koffie en thee) vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 10 euro.

Het Spiritualiteitscafé Raalte is een initiatief van Parochie Heilig Kruis. Aanmelding (voor 28 oktober) via spiritualiteitscafe@gmail.com.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.