Koopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Op zondagmiddag 27 oktober zijn alle winkels in het centrum van Raalte weer geopend. De winkeliers hebben diverse activiteiten georganiseerd voor het hele gezin, die allemaal in het teken staan van heksen en de herfst.

Op de Grote Markt komt een kinderplein. Bij de stand van ROJO events maakt ballonnenclown Robbie de mooiste creaties en bij de vampier kunnen kinderen een lekkere suikerspin of een bakje popcorn krijgen. Voor de kleintjes staat er nog een springkussen. Bij de knutselstand van Bonte Nili kunnen kinderen leuke egeltjes en uilen pimpen.

Van vrijdagavond 17.00 uur tot zondag 16.00 uur is er een etalagespeurtocht uitgezet. In diverse winkeletalages in het centrum zijn letters verstopt. Al deze letters vormen samen een spreuk. Deze spreuk kunnen de kinderen op zondag 27 oktober inleveren op de Grote Markt en dan krijgen ze enge traktaties. Onder alle ingeleverde spreuken worden bovendien leuke prijzen verloot.

Het deelnameformulier voor de etalagespeurtocht is te vinden op staging2.winkeleninraalte.nl. Afhalen bij Creashop Duymelot kan ook. De koopzondag duurt van 13.00 tot 17.00 uur.