Home / Algemeen / Koninklijke onderscheiding voor SW4D-voorzitter Chris de Bont

Koninklijke onderscheiding voor SW4D-voorzitter Chris de Bont

RAALTE – De Sallandse Wandelvierdaagse mocht vorige week een nieuw deelnamerecord aantikken. Maar liefst 5014 mensen liepen mee; bijna duizend meer dan vorig jaar. Maar dat was niet de enige reden voor een feestje. Voorzitter Chris de Bont werd namelijk vrijdagmiddag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Hij kreeg de Koninklijke onderscheiding vanwege zijn inzet voor de SW4D (waarvan hij sinds 2007 voorzitter is), maar ook vanwege zijn activiteiten voor het tijdschrift voor Ziekenverpleging, Fotoclub Salland en De Joetse. De Bont dacht vrijdagmiddag een afsluitend woordje te doen voor de deelnemers in de tent, maar werd halverwege onderbroken door Maaike Heethaar en burgemeester Martijn Dadema. De Bont was totaal verrast en vereerd en moest een paar keer slikken.

Foto: Ida van den Enk

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.