Keukenland Wijhe viert 25-jarig bestaan

Feestelijke open dagen en diverse acties bij jubilerend familiebedrijf

(Advertorial)

WIJHE – Bij Keukenland Wijhe is het feest! Het familiebedrijf in Wijhe bestaat 25 jaar en viert dat deze maand samen met de klanten. “In oktober houden wij drie feestelijke open dagen en hebben we leuke acties in petto”, vertelt eigenaar Fred de Roos. “Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 oktober is iedereen welkom in onze showroom om onze collectie en de nieuwste trends op keukengebied te bewonderen. Er is van alles te zien en te beleven.”

In 1994 begon Fred het bedrijf samen met zijn vader Ben. “In 2008 is mijn vader met pensioen gegaan. Een paar jaar daarvoor had ik zijn aandeel al overgenomen”, vertelt Fred over de historie van het bedrijf. “Om het afzetgebied van Deventer en Zwolle te verkrijgen, hebben we destijds gekozen voor Wijhe. Dit had een gunstige ligging en dat pakte goed uit!”
De afgelopen jaren heeft hij niet stilgezeten; door de jaren heen vonden er regelmatig verbouwingen en/of uitbreidingen plaats. Dit jaar is er ook nog een nieuwe afdeling gerealiseerd. Speciaal voor het merk Comprex. “Deze strakke Italiaanse keukens zijn momenteel een ware trend!”
Over de vraag wat de kracht van Keukenland Wijhe is, hoeft Fred niet lang na te denken. “Bij Keukenland staan we voor een persoonlijke aanpak! Het gehele traject – van advies tot aan oplevering – heeft de klant met één en dezelfde organisatie te maken. Wij zijn openhartig naar onze klanten toe en geven altijd eerlijk advies. Bovendien geldt ‘afspraak is afspraak’. We werken met onze eigen mensen en houden alles in eigen hand, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. De ZZP’ers die we inhuren, zijn vaste, vertrouwde monteurs waar we al jaren prettig mee samenwerken. Van onze klanten horen we ook vaak dat we sterk zijn in 3D tekeningen. Dat wil nog wel eens verschillen van zaak tot zaak. Onze tekeningen lijken zeer realistisch, alsof het foto’s zijn!”

Trends

Tijdens de open dagen zijn tal van trends op keukengebied te zien, zoals de Quooker kranen en kookplaten met geïntegreerde afzuiging van fabrikant Bora. Wat men zeker niet mag missen, is de presentatie van Comprex, de al eerder genoemde nieuwe Italiaanse lijn (staging2.comprexwijhe.nl). “Verder staan er interessante kookdemonstraties op het programma en wordt er deskundig uitleg gegeven over apparaten, waaronder de combi-stoomoven, die momenteel erg ‘hot’ is. Tevens tonen wij de 3-in-1 oven Atag en de Pelgrim; een stoomoven, oven en magnetron ineen met maar liefst vijf functies. Namelijk traditioneel bakken, bakken met stoom, bakken in combinatie met magnetron, opwarmen en ontdooien met magnetron en koken, opwarmen en ontdooien met stoom. Iedereen is welkom, óók de mensen die deze apparatuur al in huis hebben.”
De collectie 2020 is nog niet beschikbaar, maar tijdens de open dagen zijn er al wel beelden, samples et cetera van te bekijken. Tot aan 2020 zal Keukenland Wijhe doorlopend met leuke acties komen. Van keukenapparatuur en keukenbladen tot heel veel andere prachtige keukenartikelen.
De open dag op vrijdag 18 oktober duurt van 10.00-21.00 uur; die op zaterdag 19 oktober van 9.00-16.00 uur en die op zondag 20 oktober van 12.00-17.00 uur.

Keukenland Wijhe is te vinden aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe. Zie verder staging2.keukenland.nl. Keukenland Wijhe is ook te volgen op Facebook en Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.