Home / Sallandcentraal / Kenniskaravaan over vrijwilligersverzekering

Kenniskaravaan over vrijwilligersverzekering

RAALTE – Het Vrijwilligerspunt Raalte en de Raalter Uitdaging presenteren op maandagavond 7 oktober weer een Kenniskaravaan in het gemeentehuis. Een specialist van Centraal Beheer vertelt dan meer over de gemeentelijke vrijwilligersverzekering.

Iedereen die vrijwilligerswerk doet, valt automatisch onder de gemeentelijke vrijwilligersverzekering. Maar veel organisaties en vrijwilligers weten niet van het bestaan van deze verzekering of hebben geen idee wanneer ze er aanspraak op kunnen maken. Verenigingen, stichtingen en mantelzorgers krijgen deze avond meer informatie daarover. Wat valt er onder de dekking van deze verzekering? Is aanvulling nodig? Hoe zit het met de bestuurdersaansprakelijkheid? Wat als een organisatie een evenement organiseert? En hoe verhoudt deze verzekering zich tot een persoonlijke verzekering? Ook de aanpassingen die de verzekering de laatste tijd heeft ondergaan, komen aan bod. Zo is er een bredere dekking en vallen ook mantelzorgers nu (deels) onder deze verzekering. Verder is er tijdens deze avond veel ruimte voor het stellen van vragen.
Deelname is gratis. Het programma duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelding via: info@raalteruitdaging.nl of p.zandbelt@wijz.nu.

Lees ook

Hameroverdracht bij PB Haarle

HAARLE – John Disselhorst neemt op 9 maart afscheid als voorzitter van PB Haarle. Disselhorst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.