Jack Hanna nu één jaar op La Porta

Advertorial

RAALTE – Op 1 november is het een jaar geleden dat Jack Hanna Restaurant La Porta in Raalte-Noord overnam. “Mijn klanten en gasten zijn zeer tevreden”, stelt hij. “Maar heel veel mensen weten niet eens dat het restaurant een nieuwe eigenaar heeft.”

Jack heeft twintig jaar ervaring in de Italiaanse keuken (pizza’s, steaks en grill) en is er trots op dat hij in één jaar tijd een goede naam heeft opgebouwd. “De menukaart is ook volledig aangepast. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken en gezellig een hapje te eten.”

Daarom geldt er de hele maand november 20 procent korting op de totale rekening. Restaurant La Porta is te vinden aan de Kwartel 10 in Raalte, tel. 0572-364565.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.