Home / Sallandcentraal / Infobijeenkomst over uitbreiding Blankenfoort

Infobijeenkomst over uitbreiding Blankenfoort

RAALTE – De gemeente Raalte en Heino Aktief presenteren op woensdag 9 oktober een informatiebijeenkomst in Bij Negen over de uitbreiding van bedrijventerrein Blankenfoort in Heino.

Het bestaande bedrijventerrein zal met circa 3,5 ha netto uitgeefbare grond worden uitgebreid. Voorwaarde is dat de uitbreiding aansluit op het bestaande terrein. De gemeente Raalte neemt de exploitatie van de grond en uitgifte van de kavels voor haar rekening. De komende periode worden de plannen, samen met Heino Aktief, verder uitgewerkt.

De informatiebijeenkomst is opgedeeld in twee delen. Tijdens het eerste algemene deel staan de huidige stand van zaken en het te doorlopen proces centraal. Het tweede deel richt zich op de ondernemers die via ondernemersvereniging Heino Aktief hebben aangegeven belangstelling voor een kavel te hebben. Aanvang is om 19.30 uur.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.