Infoavond PCOB over veiligheid en wonen in Raalte

RAALTE – De PCOB Raalte presenteert op maandagavond 28 oktober een informatieavond voor 55-plussers in het Annahuis. Burgemeester Martijn Dadema vertelt van alles over de veiligheid in Raalte. Natuurlijk is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Na de pauze vertellen Vincent Breen en Ellen ten Hove, werkzaam bij de gemeente Raalte, meer over de woonmogelijkheden voor senioren in Raalte. Denk dan aan informatie over kangeroewoningen, aanpassingen aan huizen, containers bij huis, seniorenwoningen en woongemeenschappen.

Aanvang is om 20.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. Iedereen (ook niet-leden) is welkom. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.