Infoavond over verkeersregels in De Mozaïek

LEMELERVELD – Veilig Verkeer Nederland presenteert op woensdag 30 oktober een informatieavond over verkeersregels in Lemelerveld. Verkeersregels veranderen constant door nieuwe ontwikkelingen: borden en strepen op de weg; verhoogde uitritten; voetgangersgebieden; fietsstraten; een brommer die soms op de rijweg moet en ga zo maar door.

Veilig Verkeer Nederland biedt met de cursus gelegenheid om de kennis van de belangrijkste verkeersregels weer eens op te frissen en even stil te staan bij al die vernieuwingen. Het programma in kulturhus de Mozaïek duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De cursus wordt gegeven door een erkend rijinstructeur. Iedereen is welkom, in het bezit van een rijbewijs of niet. Ook voor de overige deelnemers aan het verkeer is het namelijk handig te weten wat de veranderingen zijn.

Deelname is gratis. Opgave vooraf is niet nodig. Voor meer informatie neem contact op met L. Tijhaar; 06-48583270.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.