Hollandse gezelligheidsquiz voor cliënten ZGR

RAALTE – Cliënten van Sallandse ouderenzorgorganisatie ZGR gingen vorige week even terug in de tijd. Onder begeleiding van een quizmaster, hapjes en drankjes genoten tweehonderd cliënten, medewerkers en vrijwilligers van de Hollandse Gezelligheidsquiz in Brasserie Zwakenberg. De interactieve quiz, waar de deelnemers met behulp van stemkastjes actief betrokken werden, liet bij iedereen weer oude tijden herleven.

In de veertig vragen kwam er van alles aan bod uit de periode vanaf de jaren 30 tot nu. Zo werden beelden van het Polygoonjournaal, voorwerpen van vroeger, cabaret en de liedjes van toen getoond. Het uitje werd kosteloos aangeboden door het Nationaal Ouderenfonds en de firma Huuskes. Aan alles was gedacht. Van de inzet van bussen om de deelnemers op tijd naar Brasserie Zwakenberg te brengen, een gebakje bij de koffie tot aan een uitgebreide lunch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.