Hoftheater start met avonden rondom bijzondere Sallanders

RAALTE – Burgemeester van Raalte Martijn Dadema bijt op woensdag 30 oktober het spits af van het nieuwe Hoftheaterprogramma ‘60 minuten met’. In deze tour worden bijzondere Sallanders in de schijnwerpers gezet.

Salland heeft een heleboel bijzondere mensen om trots op te zijn. Mensen die iets bijzonders doen. Maar wat weten we nou echt over hen? In de tour ‘60 minuten met’ zet het Hoftheater steeds een bijzonder persoon in de schijnwerpers. In precies 60 minuten wordt hem/haar het hemd van het lijf gevraagd over werk en passie. Misschien is het iemand die heel bekend is of juist niet. Hoe dan ook, het zijn allemaal mensen met een inspirerend verhaal dat ze graag delen. Gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, gaat in gesprek met deze bijzondere Sallanders.

De eerste keer met Martijn Dadema is gratis toegankelijk. Op woensdag 15 oktober volgt een avond met Erik Neimeijer, beeldend kunstenaar en gitarist van Bökkers en op woensdag 1 april is paleontoloog Shirley van Heck te gast. Zij vertelt over de geschiedenis van de aarde. De entree voor de avonden met Erik Neimeijer en Shirley van Heck bedraagt 5 euro (inclusief koffie/thee). Aanvang is telkens om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Wegens een beperkt aantal plaatsen is het aanbevolen om van te voren te reserveren via staging2.hoftheater.nl. Dat geldt ook voor de gratis editie met Martijn Dadema.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.