Herfstvakantie bij Zwembad Tijenraan

RAALTE – Zwembad Tijenraan presenteert in de herfstvakantie, van 20 tot en met 27 oktober, weer diverse activiteiten. Voor de kleintjes ligt er die hele week een waterspeeltuin in het instructiebad. De kinderen met een zwemdiploma kunnen dan komen griezelen in het wedstrijdbad en meedoen aan de monsterrace, de heksendans, de griezelbaan en nog veel meer bibberende activiteiten.

Hiervoor zijn de beide baden op de zondagen 20 en 27 oktober geopend van 10.00 tot 14.00 uur en van maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober van 11.00 tot 14.00 uur (met uitzondering van de woensdag; dan tot 17.00 uur). Op zaterdag 26 oktober van 17.00 tot 19.00 uur maken figuranten de Halloweendisco extra spannend. Het is aan te raden om een kaartje voor het discozwemmen in de voorverkoop aan de kassa te kopen want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer info is te vinden op staging2.zwembadtijenraan.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.