Home / Sallandcentraal / Herfstshoppen in Wijhe

Herfstshoppen in Wijhe

WIJHE – Gastvrij Wijhe presenteert op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober het jaarlijkse Herfstshoppen. De mode- en lifestyle ondernemers laten die dagen hun nieuwe najaarscollecties zien. Klanten ontvangen tijdens het herfstshoppen een lekkere herfstattentie voor thuis. De deelnemende winkels zijn: Elferink Mode, Ellen Haarmode & Huidverzorging, Hema, IschaMode, Mico Bodywear & Lef Underwear, Per Voi, Bij Schulten, Stevens Optiek en Vloedgraven Bloemen & Wonen. Foto: Jan Amse

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.