Home / Sallandcentraal / Gratis workshop creatief schrijven in bieb Wijhe

Gratis workshop creatief schrijven in bieb Wijhe

WIJHE – Michelle Brouwer verzorgt op woensdag 23 oktober een workshop creatief schrijven in de bieb in Wijhe. De organisatie is in handen van ut Huus en de bibliotheek Wijhe. In deze drie uur durende workshop behandelt Michelle de basis voor het schrijven van een kort verhaal (inhoud, stijl, structuur).

De workshop is gericht op (beginnende) amateurschrijvers die beter en creatiever willen schrijven. Altijd al willen leren hoe je pakkende dialogen schrijft; hoe je in een kort verhaal toch de karakters van je personages kunt laten zien en hoe je kunt spelen met stijl en inhoud van je verhaal? Doe dan mee. Deelname is gratis. De workshop duurt van 18.30 tot 21.30 uur. Opgave vooraf is verplicht.

Reserveren en meer informatie via www.bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.