Gospeldienst in Brugkerk

LEMELERVELD – Het Nijverdalse gospelkoor Shine treedt op zondag 13 oktober op tijdens een speciale gospeldienst in de Brugkerk in Lemelerveld. Thema is ‘Geloven is vertrouwen’. De dienst begint om 9.30 uur een is toegankelijk voor iedereen. Interkerkelijk Gospelkoor Shine uit Nijverdal bestaat sinds september 1998. Diverse enthousiastelingen, die de leeftijd van een jongerenkoor te boven waren, maar wel graag gospelliederen zingen, startten destijds een gospelkoor voor 30-plussers. Inmiddels is deze leeftijdsgrens losgelaten. Vanaf het begin heeft André Bijleveld de artistieke leiding in handen. Het koor zingt werken van Kirk Franklin. Michael W. Smith, Kurt Carr, Eric Thomas, Billy Funk, Eric Lagerström en nog andere liederen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.