Gewoon Carolien: Via hypnose terug in de tijd = regressie

Een moeder met haar achtjarige dochter komen bij mij in de praktijk. De jongedame heeft altijd een soort stress over zich. Soms heeft de jonge meid heftige schokkende bewegingen, lijkend op een epileptische aanval. Mama snapt niet waarom en daarom komen ze bij mij. Het is een meid met een vrolijk karakter en we hebben vrijwel meteen een klik.

Als ze bij mij op de behandeltafel ligt, doet ze vol vertrouwen haar ogen dicht en ontspant ze meteen. Het is een ontspanning die te vergelijken is met het moment dat je in slaap valt. We noemen het een soort trance, een lichte hypnose. Ze is echter wel bewust. Door deze ontspanning krijgen we toegang tot haar onderbewustzijn. In dit geval haar persoonlijk onderbewuste. We willen graag weten hoe het komt dat ze deze stress en schokkende bewegingen heeft en ik merk dat we bij haar bevalling uitkomen. Ik merk dat het meisje nog jong is om zelf de bevalling opnieuw te beleven. Vanuit ons samen zijn gaat de energie die bij haar vrijkomt via mijn lichaam.

Mijn lichaam begint te bewegen, de meid ligt rustig ontspannen, ik praat over wat ik ervaar; De babymeid zit vast in het geboortekanaal. Er is bij de dokter, de assistenten en de moeder veel paniek en natuurlijk proberen alle aanwezigen met alle macht en mogelijkheden de baby zo snel, goed en gezond als het kan ter wereld te brengen. Mama bevestigt dat zij het herkent.

Mijn lichaam gaat in een rare gespannen houding. Het blijkt dat deze houding precies dezelfde houding van de meid is als ze de ‘epileptische’ aanvallen heeft. De houding is erg gespannen, verkrampt en het voelt alsof zij heel lang in deze houding vast heeft gezeten. Mama bevestigt dat het een paar uur is geweest. Het voelt heel pijnlijk. Tranen biggelen over mijn wangen. Moeder is ook erg emotioneel. Het is heel erg pijnlijk.

Het lichaam van de jongedame heeft de verkramping en pijn die ze als baby heeft ervaren in haar lichaam opgeslagen en na 8 jaar komt het via de soort ‘epileptische aanvallen’ naar buiten. Wat fijn dat we met z’n drieën de pijn van deze baby mogen vrijgeven. Moeder en dochter praten erover en ook met papa en zus. Zo krijgt het weer opnieuw een plek. Het schokken is na een maand steeds minder geworden. Nu is het over.

Lichamelijke problemen, emotionele en psychische zaken kunnen via hypnose naar boven komen. Ook als je meer inzicht in jezelf of je kind wilt krijgen is regressie behulpzaam. Vanuit vertrouwen op een fijne en veilige manier toegang krijgen over je onderbewuste.

Reageer gerust via staging2.carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.